EMINOGLU PIZZERIA

EMINOGLU PIZZERIA Heerlijk Italiaans!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eminoglu Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 11:24 Patat oorlog besteld en alleen de patat gekregen. Voor de rest was het prima!
15 mei 2022 om 19:57 Turkse pizza was gewoon wat verbrand,vorige keer de pizza..kaas soufflé zat geen kaas in..Heb vaker besteld bij hun was altijd goed…beetje de schouders eronder dan word het vast weer zoals het was
15 mei 2022 om 19:10 2 uur gewacht op me eten
13 mei 2022 om 20:09 Toppers zoals altijd, pizza’s waren heerlijk. Bezorging was ook prima !
9 mei 2022 om 0:28 Ben echt geen zeikerd maar dit was de 1e en de laatse keer. Bezorging was ideaal gegaan Het eten was teleurstellend m'n partner heeft het haar patat en broodjes frikadel speciale aangegeten en weggegooid friet was te zout en de curry was niet te d
8 mei 2022 om 21:46 Eten was echt vies ik dacht ik geef het aan me hond die heeft nu ook diarree
4 mei 2022 om 12:50 Vergeten het drankje, nemen vervolgens niet meer op
2 mei 2022 om 23:10 Veel begrip voor drukte. Maar 2 uur wachten op shoarma zonder knoflooksaus is echt niet leuk.
2 mei 2022 om 22:01 Heel eerlijk is het normaal altijd heel goed…. De bestelling kwam pas na dik een uur en was ook koud. Milkshake was net softijs in een beker met een rietje Zonde van me geld….
2 mei 2022 om 18:34 Heerlijk Gegeten zoals altijd! Fijn dat ik het weer zo snel kon afhalen!
2 mei 2022 om 0:46 ik vond het eten niet geld waardig. De hele familie eigelijk vond dat.
1 mei 2022 om 18:03 Zoals altijd lekker en snel.